Google Advertising (SEA)

Ontdek de voordelen van adverteren op Google

Google Ads pakketten DeGroot Marketing

Starters pakket

Hieronder ziet u de geschatte kosten van het aanmaken en opstarten van uw Ads account + campagnes
700,- * Opstart pakket vanaf prijs excl. BTW
 • Zoekwoordonderzoek algemeen
 • Google Ads account aanmaken en inrichten + campagnes opstarten
 • Google Ads beheer & optimalisatie opstartfase
 • Rapportage na 1e maand

Account herinrichten pakket

Hieronder ziet u de geschatte kosten van het herinrichteten van uw Ads account en lopende campagnes
250,- * Afhankelijk van omvang account en/of uitgaven excl. BTW
 • Zoekwoordonderzoek algemeen
 • Google Ads campagnes herinrichten o.b.v. huidige status en wensen
 • Rapportage na eerste maand

Beheer & Optimalisatie pakket

Hieronder ziet u de geschatte kosten van het beheren & optimaliseren van uw Ads campagnes
300,- * Afhankelijk van omvang account en/of uitgaven excl. BTW per maand
 • Google Ads beheer & optimalisatie o.b.v. huidige status en wensen
 • Maandelijkse rapportage
 • Zoekwoordonderzoek algemeen
 • Geen abonnement

Google Ads uitbesteden

Wilt u het adverteren op Google middels Google Ads uitbesteden? Heeft u moeite om conversies te genereren of de kosten per conversie omlaag te krijgen? Ik ken de valkuilen en weet hoe u deze moet ontwijken.

Wanneer u Google Ads uitbesteedt, garandeer ik een consistente aanpak.
Ik weet wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor uw bedrijf, en monitor de resultaten van uw Google Ads campagnes. Zo bereik ik uw doelgroep en behaal ik maximaal resultaat: meer omzet, leads, merkbekendheid of app-installaties.

Stop met teveel betalen

Uw doelgroep zoekt in de zoekmachine Google naar het product of de dienst welke u verkoopt of aanbiedt. Door te adverteren in Google middels Google Ads wordt uw bedrijf en/of product direct bovenaan in Google zichtbaar en dus vindbaar voor de online consument.

Het is een complex en uitdagende klus om Google Ads campagnes te laten renderen. Het kost snel veel geld wanneer u dit verkeerd aanpakt. 

Daarom optimaliseer en vernieuw ik campagnes doorlopend om ervoor te zorgen dat u niet hoeft te betalen voor trefwoorden die geen klanten en geen omzet opleveren.

Google Search campagnes

De Google zoek campagnes, ook wel bekend als Google Search Ads, zijn één van de meest gebruikte campagnes binnen Google. Met deze campagne bent u boven-, en soms ook, onderaan de pagina zichtbaar met uw advertentie. De teksten ervan kan ik zo pakkend mogelijk voor u schrijven, waardoor potentiële klanten getriggerd worden om te handelen. Bij een Google Search Ads campagne zoek ik passende zoekwoorden waarmee uw doelgroep uw product of dienst kan vinden. Het grote voordeel van een goede Ads campagne is ook nog eens dat wij uw locaties, talen en een budget kunnen instellen. Een groot voordeel van de vorm van adverteren is dat ik een grote doelgroep voor u kan bereiken door middel van de doelgerichte campagnes.

Google Display campagnes 

Bij display campagnes zet ik advertenties (beeld) in, om een boodschap over te brengen aan uw doelgroep. Een display campagne heeft u vast wel eens gezien. Het zijn namelijk de banners die aan de zijkant, bovenkant of onderkant van een website verschijnen. Met deze banners kan ik doelgericht adverteren door advertenties te laten zien op het juiste moment en op de juiste plek. Hierdoor is het mogelijk om meer omzet te genereren met de boodschap die u brengt. Met display campagnes bereik ik uw doelgroep via een bepaald kanaal, vervolgens zien de potentiele kopers de advertentie, waarna zij terecht komen op een specifieke landingspagina. Vanuit daar kunnen zij uiteindelijk een verkoop of andere conversies opleveren. Een display campagne heeft niet alleen het doel om directe sales te genereren, maar ik kan het ook voor u inzetten om mensen te enthousiasmeren over uw merk of om een grote doelgroep te bereiken.

Google Shopping campagnes

Ten slotte is Google Shopping een steeds meer gebruikte vorm van adverteren. Deze vorm van adverteren wordt voornamelijk gebruikt om met producten te adverteren. Het grote voordeel van Google shopping is dat ik niet alleen tekst voor u kan inzetten, maar dat ik tevens afbeeldingen en prijzen kan weergeven. Daarnaast zien potentiele klanten ook de prijzen van concurrenten. Hierdoor is het voor potentiele klanten eenvoudiger om prijzen te vergelijken van het product dat zij nodig hebben. Over het algemeen lopen de kosten voor een advertentie via een Pay Per Click-systeem. Het grote voordeel van Shopping is dat de klant uw website bezoekt en direct op de product pagina van het gewenste product uitkomt en eigenlijk al de keuze heeft gemaakt om het product op uw website te kopen. 

Uw online traffic fors verhogen?

Ik laat u graag zien hoe