Over mij en DeGroot Marketing

Passie voor het vak

Ik gebruik mijn passie en wat ik kan om echt een verschil te kunnen maken ten opzichte van andere content marketeers en marketingbureaus. U een goede ervaring bieden (en uiteraard vooruitgang) staat hoog in het vaandel bij mij. Door middel van een breed scala aan kennis en creativiteit maak ik het mogelijk om de beste resultaten te behalen voor uw bedrijf.

Elk bedrijf uniek

Hoewel ik steeds vanuit dezelfde basisstappen werk, verschillen deze stappen per project. Ieder project begint met een inventarisatie en een eerste voorstel. Vervolgens werk ik dat voorstel verder uit, ga ik aan de slag, en lever ik het project op wanneer beide partijen volledig tevreden zijn. Aan het einde van het project evalueren we samen of het traject succesvol is geweest en vanuit daar optimaliseer ik verder.

Ik probeer niets te missen. Alle updates en vernieuwingen worden door mij op de voet gevolgd en direct toegepast in de praktijk. Dit maakt dat uw bedrijf altijd profiteert van de nieuwste online marketing snufjes! 

Uw marketingpartner

Mijn doel is om u compleet te ontzorgen op het gebied van content marketing. Ik ga aan de slag, houd u stapsgewijs op de hoogte en spar natuurlijk eens in de zoveel tijd samen met u om te kijken wat er beter kan of anders moet.

Maatwerk

Alles wat ik creëer is maatwerk. Dit doe ik omdat ik op deze manier alles gemakkelijk kan uitbouwen en/of aanpassen. Later extra functionaliteiten of een nieuw aspect toevoegen aan de strategie? Geen probleem!

Uw doelen bespreken?

Bent u op zoek naar de juiste vaardigheden om uw project naar een hoger plan te tillen? Het is mijn werk om uw doelen te begrijpen en de oplossing te vinden/bieden. Laten we eens met elkaar in gesprek gaan!

Altijd de juiste support

Ik ben bereikbaar tussen 8:00 – 20:00. U kunt mij bereiken via email, WhatsApp of per telefoon. Voor urgente zaken ben ik ook buiten deze tijden bereikbaar voor u.

Uw droom, mijn missie

Ik geloof in hard werken en toewijding

Ik vind het belangrijk om u inzicht te geven in alles wat ik voor u doe. Dit doe ik door maandelijks, in begrijpelijke taal, te rapporteren en een u een overzicht toe te sturen van de reeds verrichte werkzaamheden en de komende werkzaamheden. Zo kunt u op mij bouwen en weet u zeker dat ik geen gebakken lucht verkoopt, maar enkel kwaliteit probeer te leveren. 

Ontmoet mijn klanten

Ik werk onder andere voor

Hieronder ziet u een greep uit mijn klantenbestand.
Bedrijven met elk een eigen verhaal en een uitgesproken doel.
Met trots werk ik mee aan het succes van deze prachtige ondernemingen!

Uw bedrijf naar een hoger level? Ik denk graag met u mee

Graag plan ik een afspraak met u in