(SEO) Tekstschrijven

Uw webshop of dienst op de eerste pagina van Google

Meer bezoekers naar uw website met sterk geschreven (SEO) teksten

Ik help u graag met het opzetten van een winstgevende (SEO) strategie

(SEO) tekstschrijven

De snelste manier om door middel van SEO ‘gratis’ bezoekers via zoekmachines aan te trekken is door het creëren van waardevolle content. Dit zijn onder andere sterke product omschrijvingen, categorieteksten, subcategorieteksten, landingspagina’s, blogs, nieuwsartikelen, infographics etc.

Hiermee kunt u beginnen op basis van vooraf geselecteerde zoekwoorden. Wanneer u bijvoorbeeld vloeren verkoopt in uw webshop, zou zo’n keyword ‘PVC vloeren’ kunnen zijn. Hoe beter u met uw content inspeelt op de wensen en behoeftes van potentiële klanten, hoe populairder uw website of webshop wordt en hoe hoger deze zal verschijnen in de organische (gratis) zoekresultaten van Google.

Meer website verkeer

Iedere website eigenaar zal het graag willen: meer website verkeer genereren, kosteloos. Ik realiseer dit middels zoekmachine optimalisatie. In de vaktermen wordt dit SEO (Search Engine Optimization) genoemd.

Uw website komt in een hogere positie door middel van sterke relevante content, techniek en offsite-ranking. Met deze optimalisaties zorg ik voor een hogere positie in Google waardoor er meer bezoekers op uw website of webshop komen en daardoor kunt u uiteraard meer leads/verkopen genereren.

DeGroot Marketing doet het voor u

Search Engine Optimization (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een verzamelwoord van content optimalisatie, het optimaliseren van de websitetechniek en linkbuilding. De autoriteit van uw website of webshop stijgt hierdoor op het web, Google zal uw website steeds relevanter vinden en u doen stijgen in posities. Google geeft het algoritme van uw website een hogere kwaliteitsscore. De posities van uw website stijgen met wederom als gevolg dat er meer relevante bezoekers op uw website of webshop komen en meer leads in de wacht sleept!

De basis van een goede (SEO) tekst

De snelste manier om door middel van SEO ‘gratis’ bezoekers via zoekmachines aan te trekken is door het creëren van waardevolle content zoals sterke product omschrijvingen, categorieteksten, subcategorieteksten, blogs, nieuwsartikelen, infographics etc.). Dit kunt u doen op basis van vooraf geselecteerde zoekwoorden. Wanneer u bijvoorbeeld vloeren verkoopt in uw webshop, zou zo’n keyword ‘PVC vloeren’ kunnen zijn. Hoe beter u met uw content inspeelt op de wensen en behoeftes van potentiële klanten, hoe populairder de website of webshop wordt en hoe hoger deze zal verschijnen in de organische (gratis) zoekresultaten van Google.

Waarom is sterke (SEO) content zo belangrijk?

Bezoekers komen via de normale zoekresultaten ‘gratis’ binnen, dit betekent dat u Google hier niet voor betaald. En aan gratis bezoekers is het nou eenmaal makkelijker om marge over te houden dan aan bezoekers die via betaalde clicks binnen zijn gekomen. Daarnaast is het een feit dat de meerderheid van de mensen die zoeken via Google niet op advertenties klikken, maar alleen op de organische zoekresultaten. De naam van uw website en/of webshop zou dus niet mogen ontbreken!

Tevens bleek uit ditzelfde onderzoek dat zo’n 20% van de Google gebruikers klikt op de betaalde advertenties, welke te vinden zijn boven de organische zoekresultaten, 10% op de advertenties in de rechterkolom van Google en maar liefst 70% op de eerlijke, niet betaalde organische zoekresultaten.

Linkbuilding

Ik zorg ervoor dat uw website een sterkere domeinautoriteit opbouwt. Dit zal op een natuurlijke manier geschieden door links te plaatsen op voor uw website/webshop relevante plaatsen. Hierdoor genereer ik meer online vermeldingen voor uw website of webshop. Google vangt dit signaal op en ziet dat uw website relevant is en veel wordt bezocht. Uiteindelijk zal dit resulteren in een hogere organische (gratis) positie. Dit kunnen de Google Ads kosten weer verlagen.

Ik kan u helpen om organisch te groeien

Indien gewenst kan ik een scan afnemen, waarmee ik de Search Engine Optimization van uw website/webshop volledig doorneem op status en potentie. Vanuit daar kan ik een eventuele (SEO) tekst schrijf strategie voor u uitstippelen.

Meer informatie over SEO kunt u lezen in dit artikel

Uw website/webshop een organische boost geven?

Ik bespreek de mogelijkheden graag met u